Om mysmile

Genvejen til hvidere tænder

Vi valgte at starte mysmile med et helt klart mål for øje: At give dig den bedste metode til at få hvidere tænder uden brintoverilte. Vi har lige siden starten fokuseret på kun at bruge naturlige og effektive ingredienser til at lave vores produkter, så du på den måde kan få hvidere tænder på en helt sikker måde.

Over 100.000+ tilfredse kunder

Vi har over 100.000 tilfredse kunder verden over, og det er vi meget stolte af! Vi bruger vores kunders feedback til løbende at forbedre vores kunder for at sikre, at du får det absolut bedste produkt.

  • Unik PAP+-formel

    Vores tandblegningsprodukter er formuleret med vores unikke PAP+, der effektivt og sikkert bidrager til at blege dine tænder. PAP+ er et sikkert og effektivt alternativ til brintoverilte, der ikke danner frie radikaler under blegningsprocessen. Hvilket betyder, at dine tænder eller emalje ikke bliver skadet, når du bleger tænder med vores produkter.

    Læs mere om PAP+
  • Udviklet i samarbejde med eksperter

    mysmile's produkter er udviklet i samarbejde med tandblegningseksperter. Alle vores produkter overholder strenge europæiske regulativer.